BEMUTATKOZÁS


Szeretettel üdvözlöm az oldalamon!

Sashalmi Ágnes vagyok.

Édesanya és terapeuta.

Ez a két szó jellemez legjobban. Gyermekeimet nevelve két évtizedet otthon töltöttem velük, hogy minden fontos dolog részese lehessek. Lássam kibontakozásukat, szárnycsapásaikat és szárnyalásukat..

Sashalmi Ágnes neurofeedback terapeuta

2007 áprilisa óta terapeutaként dolgozom.

Neurofeedback terápiával, HEG terápiával, Cogni plus-sal, Bemer terápiával és rajzelemzéssel foglalkozom.

Folyamatosan tanulok, hogy a hozzám fordulókkal egy ideig együtt menve valódi segítséget nyújthassak.Vélemények:

Kedves Ágnes!
Túl vagyok a vizsgáimon, és mindegyik nagyon jól sikerült! Két hónapot jártam az Ön terápiájára és úgy érzem nagyon sokat fejlesztett a koncentrációban, kevésbé kalandozok el és sokkal összeszedettebb vagyok. Erősítette a memóriámat is, és tudom kezelni a lámpalázat is, aminek nagy hasznát vettem a vizsgáimon! Mindenből jelesre vizsgáztam, és nagyon örülök ennek! Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani ezt a módszert, mert nekem bevált!
Köszönettel: Gy. G.Két gyerekkel is jártam Ágihoz, nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom mindenkinek. A neurofeedback cogniplus programmal variálva a leghatékonyabb, és ezt a kombinációt tudtommal csak o csinálja. A gyerekeim nagyon szerették.
Misi MusicNagyon jó terapeuta! Nekünk sokat segített a szaktudásával és emberileg egyaránt! Mindenkinek szívbol ajánlom!
Dani BónisA 4 éves kislányommal fél évet jártunk heti egy alkalommal, nagyon sokat segített a beszédjén, valamint a koncentrációján. Ágnes személyében egy nagyon kedves, empatikus szakembert ismerhettünk meg, aki a feltett kérdésekre korrekt válaszokat adott. A kislányom elso alkalommal szívébe zárta! Mai napig szívesen emlegeti a közösen együtt töltött idot, szívbol ajánlom minden érdeklodonek!
Diána Farkasné SzántóFantasztikus terepauta, csak ajánlani tudom! :-)
Fekete GabriellaA terület egyik kiemeljedo szakembere, aki profi, segítőkész és hatékony...
Zsike JánosKöszönünk szépen mindent! Nagyon elégedettek voltunk/vagyunk. Mindenkinek ajánlom!
Tamás BabaiNagyon hálásak vagyunk, a gyerekeim fantasztikusan fejlodnek a terapiától.
Henriett Dornné PápaiKisfiammal, Mátéval 2021. szeptemberében kerültünk Ágneshez, az elso osztály megkezdése után egybol. Az iskolában azt a visszajelzést kaptuk, hogy Máténak a figyelmét nagyon rövid idore tudják csak lekötni, és nehezen lehet bármiféle közös munkába bevonni. Hetente kétszer jártunk a foglalkozásokra Ágneshez, amelynek a jótékony hatását 1.5-2 hónap után már észlelni lehetett, itthon és az iskolában is egyaránt. Összesen 4 hónapot jártunk a fejlesztésekre, ami megalapozta Máténak a további fejlodését.
Mihály RimócziKedves Ági!
Nagyon örülök hogy rád találtam, és foglalkozol a gyermekemmel. A heti egyszeri intenzív találkozást alig várja Noé, és látom rajta, hogy szereti a játékos foglalkozásokat, és észre sem veszi hogy ezzel mennyit tudja erősíteni az egyes képességeit. Szívből ajánlom minden gyerkőc szülőjének, hogy válasszanak téged.
Köszönöm,
Polgár PetraNagyon megvagyok Agnessel elégedve a terápia amit az erosen figyelemzavaros gyerekemnek össze állitott már az elsö pár alkalomnál is érzékelheto volt imád hozzá járni érdeklik a feladatok ami nálunk nagy szó mert nehéz lekötni a figyelmét. Ágnessel megtudom beszélni a tanulással kapcsolatos próblémáinkat eddig nagyon jó tanácsokat adott. Gratulálok a munkájához az országban több ilyen terapeuta kellene.
Füzyné P.AndreaSASHALMI ÁGNES
terapeuta

cím:
ALFA HUB OFFICE 4
Budapest 1043
Csányi László u. 34
B épület 207

és Budaörsön
egyeztetett időpontban

mobil:
+36-30-3647877

e-mail:
agnes.sashalmi@gmail.com
KAPCSOLÓDÓ LINKEK


NEUROFEEDBACK TERÁPIA
SASHALMI ÁGNES terapeuta
Minden jog fenntartva!
készítette: Vadon Zsolt